fredag 15. mai 2009

Romslig veske



For tiden går syingen i stoffer som er vannavstøtende/ tette. Denne vesken er sydd i voksduk-stoff, mykt. Vesken er foret med stoff fra 70-tallet.

Den er sydd slik at den kan brukes på begge sider.

Jeg er så heldig å ha en svigermor som har drevet butikk i en mannsalder, i et gammelt lager fant jeg en hel rull av dette 70-talls stoffet.

En solskinnsdag


I flott vårvær, sol fra blå himmel, er jeg midt i regntøyprosjektet mitt.... Men med god erfaring fra landsdelen endrer været seg ganske så ofte, så regntøy er en nødvendighet.

Bytur i regn er ikke nødvendigvis lik regndressen fra barnehagen, det hadde vært praktisk med noe som kunne ''smettes over'' når regnet satte inn. Så med det som utgangspunkt ble denne regnpochoen til (den er ikke helt ferdig, da avtagbar foring ikke er feridg) Så ble det en artig regnhatt, i blåklokkeblad-mønster, til.

Erleperle-regntøyet vil nok ikke komme best ut hvis en skulle testet dette, men er anderledes og sprekt, og holder det værste regnet ute ;)

torsdag 14. mai 2009

..snart 17.mai


Nasjonaldag og en flott dag å ikle seg bunad. Bunad er flott og vi har mange vakre bunader her i landet, både for menn og kvinner.
Sjekk denne! Kvinnebunad fra Aust-Agder, Åmlibunaden, med en far fra Åmli bærer jeg denne bunaden med stolthet. Personlig mener jeg dette er en av de flotteste bunadene vi har ;)
Ha en hyggelig 17.mai!

...en bit av kjøkkenet vårt. Praktisk og velfungerende ;)

mandag 11. mai 2009

...jeg blogger.....!?!...

Da er egen blogg opprettet, og etter hvert øker bruken - i påvente av noen justeringer.

Inntil videre - ha en flott dag!

Le i dag, ikke vent